Welkom

Inwoners van Overbetuwe kunnen bij het Sociaal Team Overbetuwe terecht met vragen over heel veel onderwerpen, ook tijdens de Corona-crisis. We bieden een luisterend oor of frisse kijk op de situatie als u zorgen heeft.

Sociaal Team Overbetuwe staat voor u klaar

De spreekuren op de verschillende locaties gaan t/m 28 april niet door. Alle geplande huisbezoeken worden omgezet in telefonische afspraken. Nu de spreekuren en huisbezoeken niet doorgaan helpen wij u graag telefonisch verder.

Hier vindt u de belangrijkste nummers op een rij:

Vragen over zorg

Heeft u vragen over zorg? Het Sociaal Team Overbetuwe is iedere werkdag telefonsich bereikbaar van 8.30 - 13.00 uur op 140481 of 06 117 361 68. Of mail ons op info@kernteamsoverbetuwe.nl

Vertel eens...

Heeft u behoefte aan een praatje, een luisterend oor of maakt u zich zorgen? Bel dan met (0481) 745 712 (werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur). U krijgt dan een medewerker van Forte Welzijn of een vrijwillig medewerker aan de telefoon. Zij zijn ook goed op de hoogte van de organisaties die u verder kunnen helpen en van alle hulp die er is om mensen te helpen in deze corona-crisis. 

Hulp nodig of bieden?

Mag u het huis niet uit en heeft u hulp nodig met bijvoorbeeld boodschappen doen of de hond uitlaten? Of staat u graag klaar om een buurtgenoot een helpende hand te bieden? U kunt bij ons overbetuwe om hulp vragen of aanbieden.

Informatie over het Corona virus

Op deze pagina van de gemeente vindt u belangrijke berichten over het coronavirus. De komende tijd wordt deze pagina aangevuld met informatie. Hou deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

 Lees verder....

 

Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

 

 

 

Cookie settings