Welkom

Inwoners van Overbetuwe kunnen bij het Sociaal Team Overbetuwe terecht met vragen over heel veel onderwerpen, ook tijdens de Corona-crisis. We bieden een luisterend oor of frisse kijk op de situatie als u zorgen heeft.

Sociaal Team Overbetuwe staat voor u klaar

De spreekuren op de verschillende locaties gaan voorlopig niet door. Dat is vanwege de coronamaatregelen vanuit de overheid. Alle geplande huisbezoeken worden omgezet in telefonische afspraken. Nu de spreekuren en huisbezoeken niet doorgaan helpen wij u graag telefonisch verder.

Hier vindt u de belangrijkste nummers op een rij:

Vragen over zorg

Heeft u vragen over zorg? Het Sociaal Team Overbetuwe is iedere werkdag telefonisch bereikbaar op onderstaande nummers:

14 0481 tussen 8.30 - 13.00 uur. Belt u na 13.00 uur dan wordt er een terugbelverzoek aangemaakt. U wordt binnen 24 uur teruggebeld.
 06 11 73 61 68 tussen 8.30 - 13.00 uur.

Of mail ons op info@kernteamsoverbetuwe.nl

Vertel eens...

Heeft u behoefte aan een praatje, een luisterend oor of maakt u zich zorgen? Bel dan met (0481) 745 712 (werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur). U krijgt dan een medewerker van Forte Welzijn of een vrijwillig medewerker aan de telefoon. Zij zijn ook goed op de hoogte van de organisaties die u verder kunnen helpen en van alle hulp die er is om mensen te helpen in deze corona-crisis. 

Hulp nodig of bieden?

Mag u het huis niet uit en heeft u hulp nodig met bijvoorbeeld boodschappen doen of de hond uitlaten? Of staat u graag klaar om een buurtgenoot een helpende hand te bieden? U kunt bij ons overbetuwe om hulp vragen of aanbieden.

Informatie over het Corona virus

Op deze pagina van de gemeente vindt u belangrijke berichten over het coronavirus. De komende tijd wordt deze pagina aangevuld met informatie. Hou deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

 Lees verder....

 

Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen