Corona: inloopspreekuur vervalt

Mascha Looten 16-03-2020 799 keer bekeken 0 reacties

De regering heeft donderdag 12 maart maatregelen aangekondigd om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. In dit bericht leest u wat dit betekent voor de dienstverlening van het Sociaal Team Overbetuwe.

Vanzelfsprekend houdt het Sociaal Team zich ook aan deze richtlijnen. Op deze manier helpen we mee om de verspreiding van het corona-virus zoveel mogelijk te voorkomen.

Dit heeft ook invloed op de dienstverlening van het Sociaal Team. We zetten de dienstverlening zo goed mogelijk door. Hieronder leest u de wijzigingen. De komende tijd blijven we deze pagina aanvullen. Hou deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

Inloopspreekuur gaat niet door

De inloopspreekuren in Elst, Herveld en Zetten gaan niet door. Wij zijn wel iedere werkdag telefonisch bereikbaar op onderstaande nummers:

140481 tussen 8.30 - 17.00 uur 
06 117 361 68 tussen 8.30 - 13.00 uur.

Of mail ons op info@kernteamsoverbetuwe.nl

Alle algemene informatie die er op dit moment is over het coronavirus, is te vinden op de website van de Rijksoverheid. Hier staan ook adviezen en veelgestelde vragen.

De belangrijkste die u zelf kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

  • Was uw handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Raak uw neus, mond en gezicht zo min mogelijk aan
  • Geen handen schudden

Heeft u vragen over het coronavirus, kijk dan op de website van de Rijksoverheid. Kunt u daar niet de antwoorden op uw vragen vinden, bel dan met het publieksnummerinformatienummer van de RIVM: 0800 - 1351.

Informatie over het coronavirus voor laaggeletterden

 

0  reacties

Cookie-instellingen