Welkom

Inwoners van Overbetuwe kunnen bij het Sociaal Kernteam terecht met vragen over heel veel onderwerpen. Ook bieden we een luisterend oor of frisse kijk op de situatie als u zorgen heeft.

Zoals bijvoorbeeld over opvoeden, wonen, contacten opbouwen, vrijetijdsbesteding, zorgen voor een naaste, geldzaken en vrijwilligerswerk. Het Sociaal Kernteam is er voor iedereen die een steuntje nodig heeft bij het organiseren van een oplossing. We denken mee en weten wat er te vinden is in onze dorpen.

Het Sociaal Kernteam probeert regelmatig aanwezig te zijn bij activiteiten in de dorpen. Treft u ons daar niet , bezoek, bel of mail ons dan. Als u wilt komen we bij u thuis.

 Lees verder....

 

 


 

 


Belangrijke wijziging m.b.t. het inloopspreekuur in Zetten Hemmen Randwijk:

de nieuwe locatie is per 21 november 2018 Bibliotheek, Schweitzerpark 2a in Zetten.

 

 

Spreekuren Sociaal Kernteams in december

Herveld Andelst Valburg:

“Op 6 december bent u van harte welkom op het spreekuur van het Sociaal Kernteam om kennis met ons te komen maken onder het genot van chocolademelk en pepernoten”

Het spreekuur van donderdag 27 december komt te vervallen.

Het spreekuur van donderdag 3 januari 2019 komt te vervallen.

Zetten Hemmen Randwijk:

Het spreekuur van woensdag 26 december komt te vervallen.

Op woensdag 2 januari 2019 bent u van harte welkom in de bibliotheek in Zetten. 

Heteren:

U bent van harte welkom op maandag 24 december op het spreekuur in Liefkenshoek.

Het spreekuur van maandag 31 december komt te vervallen.

Elst:

Het spreekuur van dinsdag 25 december en dinsdag 1 januari komen te vervallen.

 

Belangrijke wijziging tijden van het inloopspreekuur in:

Herveld Andelst Valburg :

vanaf donderdag 3 januari 2019 is de tijd van het inloopspreekuur 11.00.-120.00 uur

Oosterhout Slijk Ewijk

vanaf donderdag 10 januari 2019 is de tijd van het inloopspreekuur  9.30-10.30 uur.

 

 

 

 

 

 

 

BOODSCHAPPENBUS ELST STOPT PER 1 SEPTEMBER

SOCIAAL VERVOER BLIJFT!

Sinds februari van dit jaar rijdt iedere donderdag van 10 tot 13 uur de Boodschappenbus door Elst. Het doel is Elstenaren die zelf niet in de gelegenheid zijn naar het centrum van Elst te gaan een vervoersmogelijkheid te bieden. Zo kan bijvoorbeeld de markt worden bezocht of boodschappen worden gedaan.

De bus wordt beschikbaar gesteld door Attent Zorg en Behandeling (Tertzio) en de Algemene Hulpdienst Elst zorgt voor de organisatie en voor chauffeurs die vrijwillig hun diensten aanbieden.

Lees voor meer informatie op de pagina van het Sociaal Kernteam Elst.

 

 

 

Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Advocatenspreekuur: voor iedereen met een juridische vraag

Heeft u een juridische vraag of probleem? Dan bent u van harte welkom bij het gratisadvocatenspreekuur in Triade in Elst. Dit spreekuur wordt in samenwerking met ‘Rechtsbijstand op locatie’ en het Sociaal Kernteam Overbetuwe mogelijk gemaakt. Het advocatenspreekuur is voor iedereen uit de gemeente Overbetuwe toegankelijk. Een afspraak maken is niet nodig.

We starten op donderdag 23 augustus met het eerste spreekuur (daarna om de week op de even weken) van 17.30 tot 19.00 uur.  

Graag zien we u bij Triade, Prins Hendrikstraat 5A Els in de ruimte van het Sociaal Kernteam.

Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail: info@rechtsbijstandoplocatie.nl.

 Tip: We kunnen u het beste van dienst zijn wanneer u de eventuele stukken die betrekking hebben op uw kwestie, vraag of probleem meeneemt.

 

 

Medewerkers van het Sociaal Kernteam lopen de avondvierdaags in Elst samen met bewoners van Tertzio.