Huurdersdag 7 oktober 2017

Op 7 oktober 2017 werd ook in Elst aandacht besteed aan de Huurdersdag. In de hal van het gemeentehuis waren meerdere informatie kramen van organisaties en werden er workshop gehouden. Ook Kernteam Elst was met Carla en Antjella aanwezig. Enorm veel belangstellenden kwamen naar het gemeentehuis.

Dag van het wonen

Op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 14.00 uur organiseerde Um ’t Huus in samenwerking met de huurdersverenigingen uit de regio (Elst, Heteren en Driel) en de gemeente Overbetuwe de “Dag van het wonen”.

Er zijn verschillende workshops gegeven,  er was informatie over energiebesparing (verduurzamen) van uw woning en u kon er terecht met uw vragen over huren, wonen in de breedste zin des woords. Verder is er aandacht besteed aan het langer zelfstandig thuiswonen en de problematiek daarmee.

Wethouder de heer Jan van Baal deed de opening.

Verder is er schmincken voor de kinderen, zijn er lekkere broodjes en koffie thee. Dus kom langs en laat u informeren over de bovenstaande thema’s.

Het Sociaal Kernteam Elst had ook een kraam met informatie over zorg en welzijn. Antjella en Carla hadden over aandacht niet te klagen. Zelfs de lunch schoot er bij in.

0  reacties