Vrouwen Coterie*

    

Voor vrouwen van alle culturen en leeftijden.

Wanneer: Donderdag 1 maart; 14.30 uur

Waar: Hoofdstraat 128e, in Herveld (kantoor Sociaal Kernteam)

Er is koffie en thee met iets lekkers erbij!

 U BENT VAN HARTE WELKOM!

-----------------------------------------------------------------------------------------

De bijeenkomst is voor vrouwen die het leuk vinden elkaar te ontmoeten.

De vrouwengroep staat open voor vrouwen van alle leeftijden en van verschillende culturen, die het fijn vinden elkaar te ontmoeten en met elkaar te praten. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er van alles besproken over thema’s die vrouwen verbinden.

Wij spreken Nederlands tijdens deze bijeenkomsten. Als men de taal nog niet goed beheerst is er ruimte om te oefenen en wordt men hierbij geholpen.

De groep wordt begeleid door  Irma Haverhals, Tayeb Mierie en Helen Nijk

Wil je meer weten over de vrouwengroep dan kun je contact opnemen met Helen Nijk 06 20248529/ H.nijk@kernteamsoverbetuwe.nl en Tayeb Mieri 06 42361671/ T3hm@hotmail.com.     

*Coterie: kring van personen die doorgaans door hun maatschappelijke interesses,  ideeën of idealen met elkaar verbonden zijn.

 

Sociaal Kernteam Herveld Andelst en Oosterhout

Inwoners uit Herveld, Andelst en Valburg kunnen terecht bij Sociaal Kernteam Herveld Andelst,

U bent van harte welkom bij:

Kantoor, Hoofdstraat 128 E (6674 BD) Herveld
Inloopspreekuur: iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur
 

Inwoners uit Oosterhout en Slijk-Ewijk kunnen terecht bij Sociaal Kernteam Oosterhout.

U bent van harte welkom bij:

Huisartspraktijk Oosterhout,  van Boetzelaerstraat 12, 6515 JD Nijmegen

inloopspreekuur iedere 2e donderdag van de maand; tijd 11.00 – 12.00 uur

Voor alle inwoners geldt dat er altijd de mogelijkheid is om te bellen of te mailen voor het maken van een afspraak:

Telefoon: 06 117 361 68 ( bereikbaar iedere werkdag van 9.00-12.00 uur)
E-mail: info@kernteamsoverbetuwe.nl

Het Sociaal Kernteam Herveld Andelst bestaat uit:

Helen Nijk en Anouk Verschuuren.  Als vrijwillig medewerksters voor Herveld Andelst en Valburg zijn Marianne van Brandenburg en Anja van Zadelhoff werkzaam. Voor Oosterhout en Slijk Ewijk is dit Henny Geerse.

 
 

VROUWENNETWERK VALBURG

Op uitnodiging van het Vrouwennetwerk Valburg werd op maandag 5 februari jl. een presentatie gegeven over wat het Sociaal Kernteam doet, de werkwijze en wat het Sociaal Kernteam kan betekenen voor inwoners. 

Het was een geanimeerde bijeenkomst waarbij veel informatie werd uitgewisseld. De dames waren verrast over het brede aandachtsgebied waarbij het Sociaal Kernteam ondersteuning kan verlenen bij vragen van inwoners. 

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GESLAAGDE ZORG- EN WELZIJN BEURS

Woensdag 25 oktober jl.  vond in de Hoendrik voor de eerste keer een Zorg- en Welzijn Beurs plaats.  Organisaties en instellingen die betrokken zijn bij Herveld-Andelst hebben laten zien wat ze voor de inwoners kunnen-betekenen. En dat is heel wat.

De opzet van de beurs was gericht op zoveel mogelijk direct contact tussen inwoners en standhouders.Er was een gevarieerd aanbod: van peuterspeelzaal tot verzorgingshuis. Ruim 150 inwoners hebben de beurs bezocht. 

Ook de standhouders waren positief over het grote aantal bezoekers met hun vragen en over de sfeer.We kunnen samen  terugkijken op een geanimeerde en geslaagde beurs.

Alle bezoekers konden een Zorg- en Welzijn Wijzer meenemen, waarin de organisaties en voorzieningen in Herveld en Andelst overzichtelijk zijn vermeld. Een handig overzicht voor thuis.

Wilt u nog een Zorg- en Welzijn Wijzer? Hiervoor kunt u terecht bij het Huisartsencentrum Herveld, DIO Drogisterij, Hoendrik, Hoge Hof en het Sociaal Kernteam. U kunt hier gratis een exemplaar meenemen.